Партнери и донатори

објавено:


Веб платформата „СВЕДОК“ е креирана со финансиска поддршка од програмата Цивика Мобилитас.

Цивика мобилитас е проект на Швајцарската агенција за развој и соработка (СДЦ), кој го спроведуваат НИРАС, МЦМС и СИПУ. Мислењата кои се овде изразени не нужно ги одразуваат ставовите на Цивика мобилитас, СДЦ или пак спроведувачките организации.


објавено на од MICKO
Jas redovno ve sledam odlicni ste VIE ste vistinski svedok za site nastani povrzani so kriminogenata vrhuska vlastodrsci prodolzete vo isto tempo moja poddrska
објавено на од blagoja ilijoski
Mi se dopaga stranicava i sakam da sum vo tek so sekoj nastan sto se slucuva vo vrska so kriminalot i neregulrnoto glasanje na vlasta