Коментар

Ау, какво лажење! Кој ги пишува соопштенијата во скопска единица? Тој што им прави „сопки“ на СЈО?!

21.02.2017 23:51:00 Татјана Михајлова, како в.д. претседател на Кривичниот суд вчера лиферуваше соопштение полно со едно 100 чуденки во него, наместо да им даде одговори на новинарите кои ги прави партал. Прашува, зошто распоредот во судот бил вест? Е, зошто де?!

Декласификација на докази или на судии

21.01.2017 14:28:00 Неделава ќе ја паметиме по еден навидум обичен судски предмет, во кој е запретена казна до 5 години, суди судија поединец, но сепак, тоа ќе биде предмет кој може да го ознaчи стартот на декласификација на доказите или на судиите по желба на УБК!

За „кртот“ Сулејманов и другарите му во советот на обвинители

24.06.2016 20:55:00

Специјални грешки во чекори

26.01.2016 20:40:00 Специјалното обвинителство кое деновиве беше актуелно поради разно-разните притисоци од разни политички центри на моќ, со одлуката на обвинителката Катица Јанева да исфрли две обвинителки од тимот, си пукаше во нога и се стави во устата на Советот.

За тие што можат, ама не сакаат

18.01.2016 22:45:00

прикажани (од 9 до 13) од вкупно: 13 | претходна