Информации

Тепачка во СДС, која „стручна“ да го води Судскиот совет: Дамева или Црвенковска

09.03.2021 10:46:00 Во СДС се води вистинска битка, која од двете„стручни“ соработнички да биде претседателка на Судскиот совет. Весна Дамева или Павлина Црвенковска. Изборот ќе биде во април, со што Судски совет комплетно ќе биде поклопен од политиката.

Во Бугарија фатен Игор Спасов, оосуден за убиството на Мартин Нешковски

01.02.2021 22:37:00 Бугарските власти го уапсиле Игор спасов, осуден за убиството на Мартин Нешковски, попладнето во Софија. Тој користеше прекин поради лекување и избега од Македонија.

БУРИМ СЕЈДИНИ ЛАЖЕ! Бурим дрско лаже! Но, зошто кога на лагата кратки и се нозете?!

17.01.2021 00:52:00 ВоУправен суд настанал хаос по објавување на тексот на СВЕДОК од петокот. По наредба на Бурим Сејдини се бришеле информации од интернет, тој побрза да ја излаже јавноста на телевизија, но зошто лаже јавно кога ова веќе го напишал и пратил до Судски?

СКАНДАЛ ВО УПРАВЕН СУД: ПО ФИОКИ ДРЖЕЛЕ НАД 5.000 ПРЕДМЕТИ И НЕ ГИ ИСПРАЌАЛЕ ПО ЖАЛБА - СУДСКИ СПИЕ

14.01.2021 23:11:00 Од Управниот суд исчезнале цели предмети, а никој не знае како. Откриено е дека 5 илјади предмети не биле доставени по жалба. Застареле и повеќе царински прекршоци. За хаосот во Управен знаел и Судскиот совет, но од таму молчат, не зборуваат за ова.

Киро Здравев се жали од козериите на „Сведок“ - многу ме критикувате

29.09.2020 11:53:00

Талат Џафери и Киро Здравев се сретнаа на родителска кај децата и си помуабетија

25.09.2020 18:05:00 Претседателот на Собранието Талат Џафери се сретнал со Претседателот на Судскиот совет Киро Здравев. средбата, како што дознава Сведок, се случила на родителска средба во Академијата за судии, каде што им учат децата.

Скандалозен избор на судии: Судски ја наполни Апелација со партиски миленичиња на СДС и ДУИ

10.02.2020 14:39:00 Судски, очекувано, ја избра струмичката судијка Ташева во Апелација, како и Ѓоко Ристов кој му даде само „опомена„ на Курто Дудуш и Зимбовска, сопруга на СДС функционер. Сите беа многу ниско на кандидатската листа! Вдомените се кадри на СДС и ДУИ!

Лазарова Трајковска избрана за судија во Врховен, за другите позиции Судски ќе „увезува“ судии

07.02.2020 14:03:00 Судскиот совет не успеа да избере 6 судии во Врховен како што беше планирано, туку само , наоѓајќи им маани на скопските и битолските судии кои кои конкурираа во Врховен. За следниот оглас очекуваат судии од „увоз“, зашто ова домашната понуда !

прикажани (од 9 до 16) од вкупно: 386 | претходна | следна